Tuia (Thuia) Columnaris

40,00 lei

Optiuni disponibile

InaltimeEANBrandPret
90-100cmtuiacolumnarisPepiniera Calugareni40,00 lei

Tuia (Thuja) Columnaris este o varietate populară de tuia cunoscută pentru aspectul său distinctiv și versatilitatea în utilizare. Tuia Columnaris este una dintre cele mai utilizate varietăți de tuia, datorită versatilității sale și a rezistenței. Cu aspectul său distinctiv și capacitatea de a se potrivi într-o gamă variată de medii, este o alegere populară pentru grădinarii care doresc să aducă o notă verde și plină de viață în grădina lor.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Tuia (Thuja) Columnaris este o varietate populară de tuia cunoscută pentru aspectul său distinctiv și versatilitatea în utilizare.

  • Culoare Verde Deschis: Tuia Columnaris are frunze de un verde deschis, ceea ce îi conferă o notă de prospețime în peisaj. Această culoare face din ea o opțiune plăcută pentru a crea contrast și a oferi un cadru verde în grădină.
  • Port Cilindric Dens: Această tuia are un port sub forma cilindrică, ceea ce înseamnă că crește într-un mod aproape vertical, cu densitate crescută. Această structură face din Tuia Columnaris un arbust sau un copac ornamental cu o prezență distinctivă.
  • Adaptabilitate și Rezistență: Tuia Columnaris este adaptată foarte bine mediului și este cunoscută pentru rezistența sa. Ea se descurcă bine într-o varietate de condiții de sol și climatice, fiind, astfel, o opțiune robustă pentru grădinari.
  • Utilizare Versatilă: Această tuia poate fi utilizată în diverse moduri, inclusiv solitară pentru a servi ca punct focal în grădină, în aliniamente pentru a crea o graniță verde sau în formarea de garduri vii dense. Datorită portului său cilindric și densității, se poate folosi cu succes pentru a oferi intimitate în grădină.
  • Dimensiuni Moderate: La maturitate, Tuia Columnaris poate ajunge la o înălțime de aproximativ 5 metri și la un diametru de aproximativ 1 metru. Aceste dimensiuni moderate o fac potrivită pentru o varietate de spații și aplicații.

Tuia Columnaris este una dintre cele mai utilizate varietăți de tuia, datorită versatilității sale și a rezistenței. Cu aspectul său distinctiv și capacitatea de a se potrivi într-o gamă variată de medii, este o alegere populară pentru grădinarii care doresc să aducă o notă verde și plină de viață în grădina lor.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

DimensiuniNu se aplică
Inaltime

90-100cm

EAN

tuiacolumnaris

Brand

Pepiniera Calugareni