LONICERA JAPONICA – Mana Maicii Domnului – Caprifoi 40-50 cm

25,00 lei

Lonicera Japonica, cunoscută și sub numele de Caprifoi sau Mana Maicii Domnului, este o plantă cataratoare care adaugă un farmec deosebit în grădină. Lonicera Japonica, sau Mana Maicii Domnului, este o alegere minunată pentru grădina ta, oferind un parfum dulce și inflorescențe abundente pe tot parcursul verii. Cu abilitatea sa de a cățăra și de a se menține verde peste iarnă, această plantă poate transforma spațiul tău exterior într-un loc plin de viață și aromați.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Lonicera Japonica, cunoscută și sub numele de Caprifoi sau Mana Maicii Domnului, este o plantă cataratoare care adaugă un farmec deosebit în grădină.

  • Planta Cataratoare: Lonicera Japonica este cunoscută pentru abilitatea sa de a se cățăra, ceea ce o face ideală pentru a îmbrăca gardurile din plasă, pergolele, zidurile sau orice alte structuri. Această capacitate de cățărare o face o alegere excelentă pentru a forma un gard viu.
  • Inflorescențe Parfumate: Una dintre caracteristicile remarcabile ale Lonicera Japonica este inflorescența sa abundentă și parfumată. Această plantă înflorește toată vara și emană un parfum puternic și plăcut, adăugând o notă de prospețime și aromă în grădină.
  • Frunze Verzi Persistente: Frunzele de un verde închis ale Lonicera Japonica rămân persistente peste iarnă, ceea ce înseamnă că grădina ta poate să păstreze o notă de viață chiar și în sezonul rece.
  • Uzabilitate Versatilă: Lonicera Japonica este versatilă și poate fi folosită în diverse moduri. În afară de a forma un gard viu, poate fi utilizată pentru a crea o umbrelă naturală într-o pergolă sau pentru a acoperi un zid inestetic.
  • Rezistență Generală: Această plantă este în general rezistentă și ușor de întreținut. Cu puțină grijă și îngrijire regulată, poate să prospere și să aducă un plus de frumusețe în grădina ta.

Lonicera Japonica, sau Mana Maicii Domnului, este o alegere minunată pentru grădina ta, oferind un parfum dulce și inflorescențe abundente pe tot parcursul verii. Cu abilitatea sa de a cățăra și de a se menține verde peste iarnă, această plantă poate transforma spațiul tău exterior într-un loc plin de viață și aromați.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

EAN

21d0d8336251

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „LONICERA JAPONICA – Mana Maicii Domnului – Caprifoi 40-50 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *