Viburnum Plicatum Mariesii 100cm

150,00 lei

Viburnum plicatum Mariesii, cunoscut și sub numele de Viburnum japonez Mariesii, este un arbust de grădină decorativ de dimensiuni medii care se remarcă prin frumusețea sa. Acest arbust de viburnum, cunoscut și sub numele de Viburnum japonez Mariesii, aduce frumusețe și eleganță în grădină. Cu dimensiunile sale moderate, frunzele sale decorative și inflorescențele delicate, este o alegere minunată pentru a aduce un element de farmec în orice spațiu verde.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Viburnum plicatum Mariesii, cunoscut și sub numele de Viburnum japonez Mariesii, este un arbust de grădină decorativ de dimensiuni medii care se remarcă prin frumusețea sa.

  • Dimensiune la Maturitate: Viburnum plicatum Mariesii ajunge la o înălțime de aproximativ 2 metri la maturitate, oferind un aspect compact și plin de frunze. Această dimensiune moderată îl face potrivit pentru o gamă variată de spații de grădină.
  • Perioada de Înflorire: Această varietate de viburnum înflorește în mod spectaculos în lunile mai și iunie. Inflorescențele sale sunt delicate, oferind flori albe sau roz deschis, care adaugă o notă subtilă de frumusețe în grădină.
  • Expoziție și Sol: Viburnum plicatum Mariesii se dezvoltă cel mai bine în zone cu soare, dar este și tolerant la semiumbră. Acest arbust nu este pretentios în ceea ce privește tipul de sol, fiind capabil să prospere într-o varietate de medii.
  • Aspect Decorativ: Frunzele și florile acestui arbust îl fac extrem de decorativ. Frunzele sale pot varia în culori de la verde deschis la verde închis, iar inflorescențele sale contribuie la aspectul său frumos și elegant.
  • Ușor de Întreținut: Viburnum plicatum Mariesii este o plantă relativ ușor de întreținut. Cu puține cerințe speciale, este o alegere excelentă pentru grădinarii de toate nivelurile de experiență.

Acest arbust de viburnum, cunoscut și sub numele de Viburnum japonez Mariesii, aduce frumusețe și eleganță în grădină. Cu dimensiunile sale moderate, frunzele sale decorative și inflorescențele delicate, este o alegere minunată pentru a aduce un element de farmec în orice spațiu verde.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Viburnum Plicatum Mariesii 100cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *