Albitzia Jubilirisum – Arborele de matase – 50cm

25,00 lei

Albizia julibrissin, cunoscut și sub numele de “arborele de mătase” sau “albizia de vară”, este un arbore ornamental care adaugă o notă exotică și atractivă în grădini. Albizia julibrissin este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă o notă exotică și vibrantă în grădină. Cu inflorescențele sale uimitoare și aspectul său general atrăgător, acest arbore adaugă un plus de farmec și un aer tropical în peisajul tău.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Albizia julibrissin, cunoscut și sub numele de “arborele de mătase” sau “albizia de vară”, este un arbore ornamental care adaugă o notă exotică și atractivă în grădini.

  • Aspect Exotic: Albizia julibrissin are un aspect exotic datorită frunzelor sale mici, ca de salcâm, și a inflorescențelor spectaculoase. Este un arbore care atrage privirile și adaugă o notă specială în grădină.
  • Inflorescențe Uimitoare: Albizia înflorește din iunie până în toamnă, oferind flori de un mov-roz intens, asemănătoare cu pufurile de papadie. Inflorescențele sale sunt uimitoare și creează un spectacol vizual.
  • Frunze Mici ca de Salcâm: Frunzele arborelui sunt mici și asemănătoare cu cele ale salcâmului, ceea ce adaugă la farmecul său exotic. Aceste frunze se pot închide pe timpul nopții, ceea ce poate oferi un interes suplimentar în grădină.
  • Preferințe pentru Lumină și Căldură: Albizia julibrissin preferă expunerea la soare și căldura. Este o plantă care se dezvoltă bine în climatul călduros și însorit, oferind o experiență tropicală în grădină.
  • Exclusivist: Albizia julibrissin este destul de rar întâlnit în unele regiuni și este considerat un arbore exclusivist. Prezența sa în grădină poate conferi un aspect unic și atrăgător.

Albizia julibrissin este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă o notă exotică și vibrantă în grădină. Cu inflorescențele sale uimitoare și aspectul său general atrăgător, acest arbore adaugă un plus de farmec și un aer tropical în peisajul tău.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

EAN

cdf3f1f8b16b

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Albitzia Jubilirisum – Arborele de matase – 50cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *