Forysthia – Ploaia de Aur

15,00 lei25,00 lei

Optiuni disponibile

EANBrandInaltimePret
forysthiaPepiniera Calugareni60 cm15,00 lei
forysthiaPepiniera Calugareni80 cm ghiveci25,00 lei

Forsythia, cunoscut și sub numele de “Ploaia de Aur,” este un arbust remarcabil, apreciat pentru inflorescența sa timpurie în primăvară și pentru florile sale galbene strălucitoare. Forsythia, sau “Ploaia de Aur,” este un arbust iubit pentru adevărata sa explozie de culoare care marchează venirea primăverii. Cu inflorescența sa strălucitoare și rezistența la temperaturi scăzute, acest arbust poate aduce o notă de bucurie și optimism în orice peisaj de primăvară.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Forsythia, cunoscut și sub numele de “Ploaia de Aur,” este un arbust remarcabil, apreciat pentru inflorescența sa timpurie în primăvară și pentru florile sale galbene strălucitoare.

  • Inflorescența Timpurie: Forsythia este celebru pentru faptul că deschide oficial sezonul de primăvară cu o explozie de flori galbene luminoase. Această calitate îl face să fie un element distinctiv și adorat în peisaje, deoarece aduce culoare și lumină într-un moment în care natura încă se trezește din iarna sa adormită.
  • Flori Galbene Strălucitoare: Florile forsythiei sunt mari, galbene și vibrante, creând un contrast uimitor cu peisajul primăverii încă adormite. Aceste flori strălucitoare adaugă o notă de bucurie și optimism în grădina sau peisajul tău.
  • Creștere Viguroasă: Forsythia este un arbust cu o creștere viguroasă, iar frunzele sale sunt așezate opus, ceea ce oferă o textură densă și un aspect compact. Cu toate acestea, poate fi modelat prin tăiere pentru a-și păstra forma și dimensiunea dorită.
  • Rezistența la Temperaturi Scăzute: Acest arbust este rezistent la temperaturi scăzute, ceea ce îl face potrivit pentru a supraviețui iernilor reci. În plus, este capabil să reziste în zone cu climaturi variate.
  • Versatilitate: Forsythia poate fi plantat ca exemplar solitar sau în grupuri, pentru a crea un impact vizual maxim. De asemenea, este potrivit pentru a defini limitele proprietății, a împărți spațiul sau a înfrumuseța marginile aleilor.

Forsythia, sau “Ploaia de Aur,” este un arbust iubit pentru adevărata sa explozie de culoare care marchează venirea primăverii. Cu inflorescența sa strălucitoare și rezistența la temperaturi scăzute, acest arbust poate aduce o notă de bucurie și optimism în orice peisaj de primăvară.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

DimensiuniNu se aplică
EAN

forysthia

Brand

Pepiniera Calugareni

Inaltime

60 cm, 80 cm ghiveci