Cupressocyparis Leylandii

50,00 lei150,00 lei

Optiuni disponibile

EANBrandInaltimePret
cupressocyparisleylandiiPepiniera Calugareni50-60cm50,00 lei
cupressocyparisleylandiiPepiniera Calugareni120-130cm100,00 lei
cupressocyparisleylandiiPepiniera Calugareni150-170cm150,00 lei

Cupressocyparis Leylandii, cunoscut și sub numele de Leyland Cypress, este un conifer vesnic verde cunoscut pentru creșterea sa rapidă și utilizarea sa frecventă în formarea de garduri vii. Leyland Cypress este o alegere populară pentru grădinarii care doresc să formeze rapid garduri vii sau să obțină un ecran verde dens în peisaj. Cu rata sa de creștere rapidă și asemănarea cu tuia, acest conifer poate oferi un aspect verde și confidențialitate într-un timp relativ scurt.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Cupressocyparis Leylandii, cunoscut și sub numele de Leyland Cypress, este un conifer vesnic verde cunoscut pentru creșterea sa rapidă și utilizarea sa frecventă în formarea de garduri vii.

  • Creștere Rapidă: Una dintre caracteristicile definitorii ale Leyland Cypress este rata sa de creștere extrem de rapidă, care poate ajunge până la 70 cm pe an în condiții potrivite. Acest aspect îl face ideal pentru a crea rapid garduri vii sau pentru a oferi confidențialitate în grădină.
  • Frunze Asemănătoare cu Tuiile: Leyland Cypress are frunze care seamănă foarte mult cu cele ale tuielor, fiind mici, aciculare și vesnic verzi. Această similitudine cu tuia face ca Leyland Cypress să fie o alternativă populară atunci când se dorește aspectul specific al tuilor, dar cu o creștere mai rapidă.
  • Inaltime la Maturitate: La maturitate, Leyland Cypress poate atinge înălțimi de aproximativ 5-6 metri. Dimensiunea sa moderată îl face potrivit pentru a crea garduri vii sau pentru a delimita zone din grădină.
  • Utilizare pentru Garduri Vii: Acest conifer este frecvent utilizat pentru crearea de garduri vii dense și oferă un ecran verde în grădini sau proprietăți.

Leyland Cypress este o alegere populară pentru grădinarii care doresc să formeze rapid garduri vii sau să obțină un ecran verde dens în peisaj. Cu rata sa de creștere rapidă și asemănarea cu tuia, acest conifer poate oferi un aspect verde și confidențialitate într-un timp relativ scurt.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

DimensiuniNu se aplică
EAN

cupressocyparisleylandii

Brand

Pepiniera Calugareni

Inaltime

120-130cm, 50-60cm, 150-170cm