Tuia (Thuja) Orientalis Biota

Tuia Orientalis Biota, sau tuia orientală Biota, este o varietate de tuia cunoscută pentru utilizarea sa frecventă în crearea gardurilor vii din parcuri și grădini. Tuia Orientalis Biota este o alegere populară pentru gardurile vii din parcuri și grădini datorită creșterii rapide, a capacității de tundere și a aspectului frumos. Cu îngrijire corespunzătoare, această plantă poate oferi un cadru verde atractiv în spațiul tău exterior.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Tuia Orientalis Biota, sau tuia orientală Biota, este o varietate de tuia cunoscută pentru utilizarea sa frecventă în crearea gardurilor vii din parcuri și grădini.

  • Crestere Rapida: Acest soi de tuia are o creștere rapidă, putând să crească cu până la 40 de centimetri pe an. Această caracteristică îl face potrivit pentru a crea garduri vii și a oferi o graniță verde rapidă și densă în grădină.
  • Suportă Tunderea: Tuia Orientalis Biota suportă bine tunderea și, de fapt, tunderea este adesea necesară pentru a menține forma și densitatea gardurilor vii create din această plantă. Prin tundere regulată, poți crea forme și structuri variate în grădină.
  • Variație de Culoare: Culorile frunzelor tuiei Orientale Biota se pot modifica în timpul iernii, trecând de la un verde crud la un verde brun. Această variație adaugă interes și textură în peisajul de iarnă.
  • Utilizare pentru Garduri Vii: Datorită creșterii rapide și a capacității de a suporta tunderea, această tuia este adesea utilizată pentru crearea de garduri vii dense și rezistente. Densitatea frunzelor sale oferă și o anumită intimitate în grădină.
  • Mod de Plantare: Pentru crearea unui gard viu, se recomandă să plantezi 2-3 tuie pe metru liniar într-un singur rând și 4-5 tuie pe metru liniar în două rânduri paralele. Această densitate asigură o barieră verde densă și frumoasă.

Tuia Orientalis Biota este o alegere populară pentru gardurile vii din parcuri și grădini datorită creșterii rapide, a capacității de tundere și a aspectului frumos. Cu îngrijire corespunzătoare, această plantă poate oferi un cadru verde atractiv în spațiul tău exterior.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

Inaltime

10 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm, 150 cm, 20 cm, 200 cm, 250 cm, 30 cm, 300 cm, 40 cm, 400 cm, 50 cm, 500 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm