WEIGELA ROSEA 50 cm

25,00 lei

Weigela Rosea este o plantă ornamentală minunată cu flori atractive care adaugă un farmec deosebit în grădina ta. Weigela Rosea este o alegere excelentă pentru grădinarii care doresc să aducă o notă de culoare, strălucire și frumusețe în grădină. Cu frunzele sale verzi și florile sale violete atractive, această plantă ornamentală poate aduce un plus de farmec în spațiul tău verde.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Weigela Rosea este o plantă ornamentală minunată cu flori atractive care adaugă un farmec deosebit în grădina ta.

  • Dimensiuni Moderate: La maturitate, Weigela Rosea poate atinge înălțimi de 1,5-2 metri, ceea ce o face potrivită pentru a fi folosită în diverse aplicații în grădină, de la plantă solitară până la formarea de grupuri sau garduri vii.
  • Frunze Verzi: Frunzele acestei plante sunt de obicei verzi, ceea ce adaugă un fundal frumos pentru florile sale atractive.
  • Flori Violete Atractive: Una dintre caracteristicile definitorii ale Weigela Rosea sunt florile sale violet, care înflorește în lunile mai-iunie. Aceste flori sunt atractive din punct de vedere vizual și pot adăuga o notă de culoare și strălucire în grădină.
  • Inflorire Abundenta: Weigela Rosea se remarcă prin inflorirea abundentă, ceea ce înseamnă că vei avea parte de un spectacol floral impresionant pe tot parcursul sezonului de primăvară-vară.
  • Rezistență și Uzabilitate: Această plantă este în general rezistentă și ușor de întreținut. Se adaptează la diverse condiții de sol și climatice, ceea ce o face potrivită pentru grădinarii de toate nivelurile de experiență.

Weigela Rosea este o alegere excelentă pentru grădinarii care doresc să aducă o notă de culoare, strălucire și frumusețe în grădină. Cu frunzele sale verzi și florile sale violete atractive, această plantă ornamentală poate aduce un plus de farmec în spațiul tău verde.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

EAN

6a44587da134

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „WEIGELA ROSEA 50 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *