Arborele de stafide (Amelanchier Lamarchii) 2-3m

250,00 lei

Amelanchier Lamarchii, cunoscut și sub numele de “arborele de stafide” sau “americana”, este o plantă ornamentală care adaugă frumusețe și culoare în grădină pe tot parcursul anului. Amelanchier Lamarchii este o alegere minunată pentru cei care doresc să aducă culoare și frumusețe în grădină pe tot parcursul anului. Cu frunzișul său schimbător de culoare, florile sale minunate și fructele delicioase, acest arbore adaugă o notă de farmec și prospețime în peisajul tău.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Amelanchier Lamarchii, cunoscut și sub numele de “arborele de stafide” sau “americana”, este o plantă ornamentală care adaugă frumusețe și culoare în grădină pe tot parcursul anului.

  • Frunzișul Schimbător de Culoare: Unul dintre aspectele deosebite ale arborelui de stafide este frunzișul său, care prezintă culori diferite în fiecare anotimp. În primăvară, frunzele au o nuanță mov-maroniu, în vara lor sunt de un verde închis, iar în toamnă trec prin culori vibrante de portocaliu, bordo și galben. Această schimbare de culoare oferă un interes continuu în grădină pe tot parcursul anului.
  • Flori Albă Minunate: Primăvara, acest arbore oferă o minunată coroană florală albă. Florile se prezintă sub forma unor ciorchini și apar primăvara devreme, începând din aprilie. Această înflorire adaugă o notă de prospețime și frumusețe în grădină în prima parte a sezonului.
  • Fructe Delicioase: Arborele de stafide produce fructe mici, asemănătoare cu merele, care sunt deosebit de gustoase și au un gust picant-mieros. Aceste fructe se coc în luna iunie, iar recolta poate fi savurată în luna iulie. Aceste fructe adaugă o notă de deliciu în grădină și pot fi folosite în diverse rețete.
  • Adaptabilitate la Sol și Condiții: Amelanchier Lamarchii se adaptează bine majorității tipurilor de sol, preferând totuși solul cu o bună permeabilitate. De asemenea, se dezvoltă bine în locuri insorite sau semiumbrite. Arborele este rezistent la secetă și frig, ceea ce îl face o alegere robustă pentru grădină.
  • Plante pe Rod: Plantele comercializate sunt deja pe rod, ceea ce înseamnă că poți bucura rapid de fructe și de frumusețea acestei plante în grădina ta.

Amelanchier Lamarchii este o alegere minunată pentru cei care doresc să aducă culoare și frumusețe în grădină pe tot parcursul anului. Cu frunzișul său schimbător de culoare, florile sale minunate și fructele delicioase, acest arbore adaugă o notă de farmec și prospețime în peisajul tău.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

EAN

622e2250b953

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Arborele de stafide (Amelanchier Lamarchii) 2-3m”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *