Physocarpus Opulifolius Diabolo

50,00 lei

Optiuni disponibile

BrandInaltimePret
Pepiniera Calugareni70-80cm50,00 lei

Physocarpus Opulifolius Diabolo este un arbust remarcabil cu caracteristici distinctive, cunoscut pentru frunzele sale de culoare roșie-maronie. Physocarpus Opulifolius Diabolo este o alegere excelentă pentru oricine dorește să aducă o notă vibrantă și contrastantă în grădină sau peisaj. Cu frunzele sale colorate și versatilitatea sa, acest arbust poate adăuga o notă de eleganță și caracter în orice mediu.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Physocarpus Opulifolius Diabolo este un arbust remarcabil cu caracteristici distinctive, cunoscut pentru frunzele sale de culoare roșie-maronie.

  • Culoarea Frunzelor: Physocarpus Opulifolius Diabolo se remarcă în primul rând pentru frunzele sale de un roșu profund, care pot varia de la nuanțe intense de roșu la maro, oferind un contrast uimitor cu alte plante și cu peisajul în ansamblu. Această caracteristică face ca acest arbust să fie un punct focal puternic în grădină sau peisaj.
  • Înălțime și Aspect: Acest arbust poate atinge o înălțime de aproximativ 2 metri, ceea ce îl face potrivit pentru a servi ca element decorativ sau pentru a oferi intimitate și definire a granițelor în grădină. Are o formă plină și densă, ceea ce adaugă volum și structură peisajului.
  • Perioada de Înflorire: Physocarpus Opulifolius Diabolo înflorește la începutul verii, oferind flori delicate care pot varia în nuanțe de roz sau alb, contribuind la frumusețea generală a arbustului.
  • Utilizare Versatilă: Acest arbust poate fi folosit sub formă de gard viu pentru a defini limitele grădinii sau pentru a crea ecrane de intimitate, datorită frunzelor sale dense și culorii spectaculoase. De asemenea, poate fi plantat solitar ca element decorativ sau chiar în ghiveci, ceea ce îl face o opțiune versatilă pentru grădini sau terase.
  • Ușor de Întreținut: Physocarpus Opulifolius Diabolo nu este pretențios și necesită puțină atenție. Cu o îngrijire minimă, acest arbust poate prospăta și înfrumuseța grădina ta.

Physocarpus Opulifolius Diabolo este o alegere excelentă pentru oricine dorește să aducă o notă vibrantă și contrastantă în grădină sau peisaj. Cu frunzele sale colorate și versatilitatea sa, acest arbust poate adăuga o notă de eleganță și caracter în orice mediu.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

DimensiuniNu se aplică
Brand

Pepiniera Calugareni

Inaltime

70-80cm, 100-15O cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Physocarpus Opulifolius Diabolo”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *