• E85, Călugăreni, Judetul Giurgiu
 • Telefon 0766 327 586
PEPINIERA CALUGARENI
PEPINIERA CALUGARENI
imge

Despre Pepiniera Calugareni

Furnizam plante crescute si aclimatizate in pepiniera noastra

Afacerea familiala are ca domenii de activitate cultura si comercializarea plantelor ornamentale si a florilor de gradina, infiintari garduri vii, amenajari spatii verzi, instalatii de udat prin aspersie si picurare. Pentru a va familiariza cu oferta noastra va asteptam cu drag in pepiniera.
Fiecare planta vine cu instructiuni simple de ingrijire si access la expertii nostrii in plante pentru a raspunde la intrebarile dumneavoastra. Stim ca plantele fac oamenii fericiti. Cumparati acum si bucurati-va apoi de cele mai bune plante.

Soiurile cultivate de noi beneficiaza de o inalta calitate, deoarece sunt atent selectionate, rezistente la boli, daunatori si se preteaza conditiilor de clima din Romania.

  Pentru a intregi oferta noastra va punem la dispozitie si servicii dedicate de transport si de plantare a produselor comercializate de noi, pentru a putea asigura calitatea exceptionala.

   Oferim consultanta gratuita, deoarece dorim ca plantele achizitionate din pepiniera noastra sa-si pastreze caracteristicile si sa aiba o dezvoltare armonioasa ulterioara.

    Pepiniera Calugareni

    De ce sa ne alegi pe noi ?

    Recomandarile Zilei

    Pepiniera Calugareni

    A fost utila pagina ?

    Click pe stele pentru a vota

    Media voturilor / 5. Voturi:

    Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.