• Pepiniera Plante Ornamentale
 • L-V: 8-17 / S: 8-14 / Duminica inchis
 • +4 0766 327 586
 • Winner Of Over 200 Awards Since 1964.
 • Mon – Fri: 9:00 – 19:00 / Closed on Weekends
 • +1000428587
PEPINIERA CALUGARENI
PEPINIERA CALUGARENI
imge

Despre Pepiniera Calugareni

Furnizam plante crescute si aclimatizate in pepiniera noastra

Afacerea familiala are ca domenii de activitate cultura si comercializarea plantelor ornamentale si a florilor de gradina, infiintari garduri vii, amenajari spatii verzi, instalatii de udat prin aspersie si picurare. Pentru a va familiariza cu oferta noastra va asteptam cu drag in pepiniera.
Fiecare planta vine cu instructiuni simple de ingrijire si access la expertii nostrii in plante pentru a raspunde la intrebarile dumneavoastra. Stim ca plantele fac oamenii fericiti. Cumparati acum si bucurati-va apoi de cele mai bune plante.

Soiurile cultivate de noi beneficiaza de o inalta calitate, deoarece sunt atent selectionate, rezistente la boli, daunatori si se preteaza conditiilor de clima din Romania.

  Pentru a intregi oferta noastra va punem la dispozitie si servicii dedicate de transport si de plantare a produselor comercializate de noi, pentru a putea asigura calitatea exceptionala.

   Oferim consultanta gratuita, deoarece dorim ca plantele achizitionate din pepiniera noastra sa-si pastreze caracteristicile si sa aiba o dezvoltare armonioasa ulterioara.

    Pepiniera Calugareni

    De ce sa ne alegi pe noi ?

    Recomandarile Zilei

    Pepiniera Calugareni


    Recomandari: NewsMag, Gazduire Web, Servicii Web Design Seo, Prestari Servicii, Anunt Bucuresti,Stiri Max, Stiri Surse, Magazine, Oferte Romania, Firme Bucuresti, Panouri Solare, Stiri Firme, Casa Home, Idei Casa Gradina

    Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.