Ienupar chinezesc (Juniperus chinensis Stricta)

50,00 lei70,00 lei

Optiuni disponibile

EANBrandInaltimePret
IenuparchinesisstrictaPepiniera Calugareni120 cm50,00 lei
IenuparchinesisstrictaPepiniera Calugareni150 cm70,00 lei

Ienuparul chinezesc (Juniperus chinensis Stricta) este o plantă ornamentală deosebită care aduce multe beneficii în grădină. Ienuparul chinezesc Stricta este o alegere excelentă pentru grădinarii care caută o plantă ornamentală cu culoare constantă și formă compactă. Rezistența sa la ger și preferința pentru soare îl fac potrivit pentru a fi crescut în diverse zone și pentru a adăuga o notă de prospețime și eleganță în grădina ta.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Ienuparul chinezesc (Juniperus chinensis Stricta) este o plantă ornamentală deosebită care aduce multe beneficii în grădină.

  • Culoare Constantă: Una dintre caracteristicile remarcabile ale ienuparului chinezesc Stricta este culoarea sa verde-argintie care persistă pe tot parcursul anului. Aceasta înseamnă că vei avea mereu o notă de prospețime și strălucire în grădină, indiferent de sezon.
  • Formă Compactă și Conică: Ienuparul chinezesc Stricta are o formă compactă și conică, ceea ce îl face potrivit pentru a fi utilizat în diverse configurații în grădină. Poate servi ca plantă solitară sau poate fi utilizat pentru a crea garduri vii și garduri ornamentale.
  • Rezistență la Ger: Această plantă este cunoscută pentru rezistența sa la temperaturile scăzute, ceea ce o face potrivită pentru a fi crescută în zone cu ierni reci.
  • Iubire pentru Soare și Apă: Ienuparul chinezesc Stricta preferă locurile însorite și are nevoie de o cantitate moderată de apă pentru a prospera. Cu condițiile potrivite, poate crește viguros și sănătos în grădina ta.
  • Dimensiuni Moderare: La maturitate, ienuparul chinezesc Stricta ajunge la înălțimea de 3-4 metri, cu un diametru de aproximativ 1,5 metri. Acesta este un mărime moderată, ceea ce înseamnă că poate fi integrat cu ușurință în designul grădinii tale.

Ienuparul chinezesc Stricta este o alegere excelentă pentru grădinarii care caută o plantă ornamentală cu culoare constantă și formă compactă. Rezistența sa la ger și preferința pentru soare îl fac potrivit pentru a fi crescut în diverse zone și pentru a adăuga o notă de prospețime și eleganță în grădina ta.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

DimensiuniNu se aplică
EAN

Ienuparchinesisstricta

Brand

Pepiniera Calugareni

Inaltime

120 cm, 150 cm