Spireea Vanhouttei

25,00 lei

Spireea Vanhouttei, cunoscută și sub numele de Floarea Miresei, este o plantă ornamentală deosebită, apreciată pentru frumusețea sa și ușurința de îngrijire. Spireea Vanhouttei este o alegere excelentă pentru grădinarul care caută o plantă ornamentala ușor de întreținut cu o înflorire spectaculoasă. Frumusețea sa efemeră în timpul sezonului de înflorire face din ea o alegere populară pentru a decora grădinile și a aduce un farmec special în peisaj.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Spireea Vanhouttei, cunoscută și sub numele de Floarea Miresei, este o plantă ornamentală deosebită, apreciată pentru frumusețea sa și ușurința de îngrijire.

  • Specie Hibridă: Spireea Vanhouttei este un hibrid rezultat din încrucișarea altor specii de spiree. Acest hibrid a devenit foarte popular pentru frumusețea sa.
  • Inflorire Spectaculoasă: Una dintre cele mai notabile caracteristici ale acestei plante este inflorirea sa spectaculoasă. În luna mai și iunie, Spireea Vanhouttei produce numeroase flori albe, grupate în umbrele delicate. Această înflorire bogată o face ideală pentru a adăuga o notă de eleganță și frumusețe în grădină.
  • Rezistență la Ger: Această specie de spiree este rezistentă la temperaturile scăzute, ceea ce o face potrivită pentru a fi crescută în regiunile cu ierni reci.
  • Puține Exigențe Solare: Spireea Vanhouttei nu este foarte pretențioasă în ceea ce privește tipul de sol, dar preferă soluri bine drenate. De asemenea, poate prospera în diverse condiții de lumină, de la soare la semiumbră.
  • Utilizări Diverse: Această plantă este versatilă în utilizare. Poate fi crescută ca gard viu, pentru a crea garduri ornamentale sau poate fi folosită ca plantă solitară. De asemenea, este potrivită pentru a forma grupuri izolate pentru un impact vizual semnificativ în grădină.

Spireea Vanhouttei este o alegere excelentă pentru grădinarul care caută o plantă ornamentala ușor de întreținut cu o înflorire spectaculoasă. Frumusețea sa efemeră în timpul sezonului de înflorire face din ea o alegere populară pentru a decora grădinile și a aduce un farmec special în peisaj.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

EAN

PPN 038

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Spireea Vanhouttei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *