Euonimus microphilus green

30,00 lei

Euonymus microphyllus Green este o plantă rezistentă, apreciată pentru frunzele sale atractive și abilitatea de a aduce culoare în grădină pe tot parcursul anului. Această plantă este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă culoare și interes în grădină pe tot parcursul anului, inclusiv în sezonul de iarnă. Rezistența sa la frig și versatilitatea în utilizare o fac potrivită pentru o gamă largă de aplicații peisagistice.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Euonymus microphyllus Green este o plantă rezistentă, apreciată pentru frunzele sale atractive și abilitatea de a aduce culoare în grădină pe tot parcursul anului.

  • Rezistență la Frig: Una dintre caracteristicile remarcabile ale Euonymus microphyllus Green este rezistența sa la temperaturi scăzute. Această plantă poate să-și păstreze aspectul și culoarea chiar și în sezonul rece, adăugând astfel interes în grădina ta iarna.
  • Frunze Atractive: Frunzele acestei plante sunt mici și au o nuanță de verde închis care adaugă textură și culoare în grădină. Cu frunzele sale persistente, Euonymus microphyllus Green poate oferi un cadru plin de viață și în timpul sezonului de iarnă.
  • Utilizare Variată: Această plantă se poate utiliza în diverse moduri în grădină. Poate fi crescută individual, ca o plantă solitară pentru a adăuga accent de culoare într-o anumită zonă. De asemenea, poate fi plantată în alinii pentru a crea borduri sau garduri vii.
  • Dimensiune Moderată: Euonymus microphyllus Green atinge o înălțime de aproximativ 50-60 cm, ceea ce o face potrivită pentru a fi crescută în grădini de dimensiuni variate. Această dimensiune moderată permite o versatilitate mai mare în aranjamentele peisagistice.

Această plantă este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă culoare și interes în grădină pe tot parcursul anului, inclusiv în sezonul de iarnă. Rezistența sa la frig și versatilitatea în utilizare o fac potrivită pentru o gamă largă de aplicații peisagistice.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

EAN

PPN 027

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Euonimus microphilus green”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *