KERRIA JAPONICA PLENIFLORA 40-50cm

20,00 lei

Kerria Japonica Pleniflora este un arbust ornamental cu o serie de caracteristici frumoase care îl fac o alegere minunată pentru grădina ta. Cu creșterea sa compactă, frunzele verzi și florile galbene frumoase, Kerria Japonica Pleniflora poate adăuga farmec și strălucire în grădina ta. Este o plantă care va atrage privirile și va oferi un spectacol floral pe parcursul mai multor luni din an.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Kerria Japonica Pleniflora este un arbust ornamental cu o serie de caracteristici frumoase care îl fac o alegere minunată pentru grădina ta.

  • Crescând sub formă de Tufă: Kerria Japonica Pleniflora are o creștere compactă sub formă de tufă, cu ramuri verzi luxuriante. Această formă de creștere face din el o plantă ideală pentru a adăuga straturi de frumusețe și culoare în grădină.
  • Flori Galbene Batute: Cea mai distinctivă caracteristică a Kerria Japonica Pleniflora este florile sale galbene, care sunt deseori denumite și “batute”. Aceasta se referă la structura dublă a florilor, care adaugă un aspect asemănător trandafirilor. Aceste flori sunt atractive și pot deveni un punct focal al grădinii tale.
  • Perioada de Înflorire Prolongată: Această plantă înflorește din mai până în iunie și poate repeta înflorirea în septembrie – octombrie în cazul unei toamne blânde. Astfel, oferă un spectacol floral pe o perioadă destul de lungă, aducând culoare în diverse sezoane.
  • Rezistență și Uzabilitate: Kerria Japonica Pleniflora este, în general, ușor de întreținut și rezistentă. Aceasta se adaptează la diferite condiții de sol și climatice, ceea ce o face potrivită pentru grădinarii de toate nivelele de experiență.

Cu creșterea sa compactă, frunzele verzi și florile galbene frumoase, Kerria Japonica Pleniflora poate adăuga farmec și strălucire în grădina ta. Este o plantă care va atrage privirile și va oferi un spectacol floral pe parcursul mai multor luni din an.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

EAN

282b30074aaf

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „KERRIA JAPONICA PLENIFLORA 40-50cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *