Euonymus Emerald Gaiety 30cm

25,00 lei

Euonymus Emerald Gaiety, cunoscut și sub numele de “Euonymus Fortunei Emerald Gaiety,” este un arbust ornamental cu caracteristici notabile, apreciat pentru frunzele sale decorative care păstrează culoarea de-a lungul întregului an. Euonymus Emerald Gaiety este o alegere excelentă pentru grădinarii care doresc să aducă un element decorativ și vibrant în grădină sau peisaj. Cu frunzele sale constante și versatilitatea sa, acest arbust poate adăuga o notă de prospețime și eleganță în orice mediu.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Euonymus Emerald Gaiety, cunoscut și sub numele de “Euonymus Fortunei Emerald Gaiety,” este un arbust ornamental cu caracteristici notabile, apreciat pentru frunzele sale decorative care păstrează culoarea de-a lungul întregului an.

  • Culoarea Constantă a Frunzelor: Unul dintre aspectele definitorii ale Euonymus Emerald Gaiety este abilitatea sa de a-și menține culoarea frunzelor pe tot parcursul anului. Frunzele sunt verzi cu margini albe sau crem, oferind un contrast atrăgător și o notă de prospețime în grădină sau peisaj.
  • Utilizare în Combinatii Cromatice: Această varietate de euonymus este adesea folosită în diverse combinații cromatice în grădini și peisaje. Frunzele sale oferă posibilitatea de a crea contraste și combinații de culori interesante, lucru care îmbogățește estetica generală a spațiului.
  • Rezistență la Factorii de Stres: Euonymus Emerald Gaiety este un arbust remarcabil pentru rezistența sa la factorii de stres, inclusiv la poluare, uscăciune și temperaturi extreme. Această caracteristică îl face potrivit pentru medii urbane sau zone cu condiții meteo variate.
  • Creștere Moderată: Acest euonymus are o rată de creștere moderată, ceea ce înseamnă că nu devine invaziv și nu necesită tundere constantă. Cu toate acestea, poate fi modelat prin tăiere pentru a-și menține forma și dimensiunea dorită.
  • Versatilitate: Euonymus Emerald Gaiety este versatil și poate fi folosit în diverse moduri, inclusiv ca plantă solitară, în grupuri sau în combinații cu alte plante ornamentale pentru a crea peisaje atractive și dinamice.

Euonymus Emerald Gaiety este o alegere excelentă pentru grădinarii care doresc să aducă un element decorativ și vibrant în grădină sau peisaj. Cu frunzele sale constante și versatilitatea sa, acest arbust poate adăuga o notă de prospețime și eleganță în orice mediu.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

EAN

PPN 013

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Euonymus Emerald Gaiety 30cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *