Juniperus Pfizeriana Gold Coast

50,00 lei

Juniperus chinensis “Pfitzeriana” Gold Coast este o varietate de ienupar cunoscut pentru aspectul său atractiv și culoarea sa galben-verzuie. Juniperus Pfitzeriana Gold Coast este o alegere minunată pentru grădinarii care doresc să aducă o notă de culoare și vitalitate în grădină sau peisaj. Cu forma sa circulară și culoarea sa galben-verzuie, acest ienupar poate adăuga o notă de strălucire și bucurie în orice spațiu verde.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Juniperus chinensis “Pfitzeriana” Gold Coast este o varietate de ienupar cunoscut pentru aspectul său atractiv și culoarea sa galben-verzuie.

  • Crestere la Seminaltime spre Joasa: Juniperus Pfitzeriana Gold Coast are o creștere de tip semiînălțime spre joasă, formând o structură compactă și circulară. Această formă îl face potrivit pentru a fi utilizat într-o varietate de moduri în grădină.
  • Culoare Galben Verzuie: O caracteristică notabilă a acestei varietăți de ienupar este culoarea sa galben-verzuie. Frunzele sale au o nuanță caldă și vibrantă, care adaugă o notă de culoare și strălucire grădinii sau peisajului tău.
  • Expoziție la Soare: Juniperus Pfitzeriana Gold Coast se dezvoltă cel mai bine în plin soare. Acesta este un arbust care iubește lumina și, cu o expunere corespunzătoare la soare, culorile sale vor fi mai pronunțate și mai vii.
  • Ușor de Întreținut: Acest ienupar nu este pretențios și necesită puțină atenție. Cu puține cerințe speciale de îngrijire, este potrivit pentru grădinarii de toate nivelurile de experiență.

Juniperus Pfitzeriana Gold Coast este o alegere minunată pentru grădinarii care doresc să aducă o notă de culoare și vitalitate în grădină sau peisaj. Cu forma sa circulară și culoarea sa galben-verzuie, acest ienupar poate adăuga o notă de strălucire și bucurie în orice spațiu verde.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

EAN

PPN 008-1

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Juniperus Pfizeriana Gold Coast”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *