Euonimus emerald gold

25,00 lei

Euonymus Emerald Gold este o plantă ornamentală apreciată pentru frunzele sale atrăgătoare și pentru capacitatea sa de a menține culoarea pe tot parcursul anului. Cu frunzele sale strălucitoare și capacitatea de a păstra culoarea pe tot parcursul anului, Euonymus Emerald Gold poate fi o alegere excelentă pentru grădinarii care caută o plantă ornamentală cu impact vizual constant în grădină.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Euonymus Emerald Gold este o plantă ornamentală apreciată pentru frunzele sale atrăgătoare și pentru capacitatea sa de a menține culoarea pe tot parcursul anului.

  • Frunze Atractive: Frunzele de Euonymus Emerald Gold sunt deosebit de atrăgătoare, având o nuanță de culoare galbenă sau auriu închis, care adaugă un element de culoare și lumină în grădină. Această culoare strălucitoare poate fi un punct focal în peisaj.
  • Culoare Pe Tot Timpul Anului: Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestei plante este capacitatea sa de a-și menține culoarea pe tot parcursul anului. Indiferent de sezon, frunzele sale vor păstra nuanța lor, ceea ce face din Euonymus Emerald Gold o alegere excelentă pentru a adăuga interes și culoare în grădina ta chiar și în timpul iernii.
  • Utilizări Variate: Euonymus Emerald Gold poate fi utilizat în diverse moduri în grădină. Poate fi plantat individual sau în combinație cu alte plante ornamentale, creând astfel diverse combinații cromatice atractive. De asemenea, poate fi utilizat ca o plantă de bordură sau pentru a contura alei și spații în grădină.
  • Rezistență la Factorii de Stres: Euonymus Emerald Gold este cunoscut pentru rezistența sa la diferiți factori de stres, cum ar fi poluarea atmosferică sau condițiile de mediu neprielnice. Aceasta îl face potrivit pentru grădina urbană sau pentru zonele în care condițiile pot fi mai aspre.

Cu frunzele sale strălucitoare și capacitatea de a păstra culoarea pe tot parcursul anului, Euonymus Emerald Gold poate fi o alegere excelentă pentru grădinarii care caută o plantă ornamentală cu impact vizual constant în grădină.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

EAN

PPN 005

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Euonimus emerald gold”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *