Euonymus Microphilus Gold 20cm

25,00 lei

Euonymus Microphyllus Gold este o varietate de euonymus cunoscută pentru rezistența sa la frig și pentru frunzele sale care păstrează culoarea aurie în timpul iernii. Euonymus Microphyllus Gold este o alegere excelentă pentru grădinarii care doresc să aducă culoare și strălucire în grădină, inclusiv în sezonul rece. Cu rezistența sa la frig și frunzele sale aurii, această plantă poate adăuga un plus de farmec și căldură în orice spațiu verde.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Euonymus Microphyllus Gold este o varietate de euonymus cunoscută pentru rezistența sa la frig și pentru frunzele sale care păstrează culoarea aurie în timpul iernii.

  • Rezistență la Frig: Unul dintre aspectele notabile ale Euonymus Microphyllus Gold este rezistența sa la temperaturile scăzute. Această caracteristică face ca planta să fie potrivită pentru a adăuga culoare și interes în grădină pe tot parcursul anului, inclusiv în sezonul rece.
  • Frunze Aurii: Frunzele acestei varietăți de euonymus au o culoare aurie, care adaugă o notă de strălucire și căldură în grădină. Faptul că își păstrează frunzele aurii în timpul iernii îl face să fie remarcabil în peisajul de iarnă.
  • Dimensiuni Moderate: Euonymus Microphyllus Gold atinge o înălțime de aproximativ 50-60 cm. Aceste dimensiuni moderate îl fac potrivit pentru a fi folosit în diverse moduri în grădină.
  • Utilizare Versatilă: Acest euonymus poate fi utilizat individual ca punct focal sau în aliniamente pentru a crea borduri sau a delimita zonele din grădină. De asemenea, poate fi folosit pentru a amplifica culorile aurii în compoziții de plante.

Euonymus Microphyllus Gold este o alegere excelentă pentru grădinarii care doresc să aducă culoare și strălucire în grădină, inclusiv în sezonul rece. Cu rezistența sa la frig și frunzele sale aurii, această plantă poate adăuga un plus de farmec și căldură în orice spațiu verde.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

EAN

483e46f6bc2f

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Euonymus Microphilus Gold 20cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *