Weigela Minuet 50cm

40,00 lei

Weigela Minuet este o plantă ornamentală frumoasă cunoscută pentru frunzele sale de culoare verde roșiatică și florile sale abundente în nuanțe de violet-albastruie. Weigela Minuet este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă o notă de culoare și frumusețe în grădină. Cu frunzele sale atractive și înflorirea sa bogată, această plantă ornamentală poate aduce un plus de farmec în spațiul tău verde.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Weigela Minuet este o plantă ornamentală frumoasă cunoscută pentru frunzele sale de culoare verde roșiatică și florile sale abundente în nuanțe de violet-albastruie.

  • Dimensiuni Moderate: La maturitate, Weigela Minuet poate atinge o înălțime de 1,5-2 metri, ceea ce o face potrivită pentru o varietate de aplicații în grădină, de la solitară până la grupuri sau borduri.
  • Frunze Atractiv Colorate: Frunzele acestei plante au o culoare verde cu nuanțe de roșu, ceea ce adaugă un interes suplimentar în grădină. Culorile frunzelor se pot schimba pe parcursul anotimpurilor, oferind varietate în peisaj.
  • Înflorescențe Abundente: Weigela Minuet înflorește în lunile mai-iunie și oferă o spectaculoasă explozie de flori violet-albastruie. Aceste flori se remarcă prin frumusețea și abundența lor și pot aduce o notă de culoare în grădină.
  • Rezistență și Uzabilitate: Această plantă este rezistentă și ușor de întreținut, ceea ce o face potrivită pentru grădinarii de toate nivelurile de experiență. Se poate dezvolta într-o varietate de condiții de sol și climatice.

Weigela Minuet este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă o notă de culoare și frumusețe în grădină. Cu frunzele sale atractive și înflorirea sa bogată, această plantă ornamentală poate aduce un plus de farmec în spațiul tău verde.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

EAN

42ee40865054

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Weigela Minuet 50cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *