Artar argintiu (Acer saccharinum)

100,00 lei

Optiuni disponibile

EANBrandInaltimePret
PPN 052Pepiniera Calugareni150 cm100,00 lei

Artarul argintiu (Acer saccharinum) este un arbore deosebit, nativ și răspândit în multe zone. Artarul argintiu, sau Acer saccharinum, este un arbore indigen cu rezistență notabilă la condiții de ger și secetă, iar caracteristicile sale ornamental-decorative îl fac o alegere excelentă pentru orice peisaj. Artarul argintiu este o alegere minunată pentru oricine dorește să aducă un arbore cu personalitate și aspect decorativ în grădină. Cu frunzele sale caracteristice și adaptabilitatea la diferite condiții de mediu, acest arbore poate adăuga farmec și vitalitate în peisajul tău.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Artarul argintiu (Acer saccharinum) este un arbore deosebit, nativ și răspândit în multe zone. Artarul argintiu, sau Acer saccharinum, este un arbore indigen cu rezistență notabilă la condiții de ger și secetă, iar caracteristicile sale ornamental-decorative îl fac o alegere excelentă pentru orice peisaj. Arborele este cunoscut pentru:

  1. Coroana și Aspectul Decorativ: Artarul argintiu se remarcă prin coroana sa, care adaugă o notă de eleganță și farmec grădinii tale. Cu frunzele sale pline de personalitate și aspectul său general atrăgător, acest arbore devine un punct focal în orice peisaj.
  2. Rezistența la Ger și Secetă: Acest arbore se adaptează cu ușurință la condiții variate, fiind rezistent la ger și secetă. Aceasta îl face potrivit pentru diverse regiuni geografice, unde poate supraviețui în condiții mai puțin favorabile.
  3. Cresterea Rapida: Artarul argintiu este cunoscut pentru creșterea sa rapidă în primii ani. Înălțimea maximă a acestui arbore se situează în jurul valorii de 12 metri, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru a crea puncte de accent în peisaj.
  4. Taieri de Corectie: Pentru a menține forma și aspectul corespunzător, tăierile de corecție se recomandă să fie efectuate primăvara devreme. Aceasta ajută la menținerea arborelui într-o stare optimă de sănătate și aspect.
  5. Perioada de Plantare: Artarul argintiu se poate planta până când temperatura solului scade sub 5 grade Celsius. Această perioadă de plantare este potrivită pentru a asigura rădăcinilor un start bun în creștere.

Artarul argintiu este o alegere minunată pentru oricine dorește să aducă un arbore cu personalitate și aspect decorativ în grădină. Cu frunzele sale caracteristice și adaptabilitatea la diferite condiții de mediu, acest arbore poate adăuga farmec și vitalitate în peisajul tău.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

DimensiuniNu se aplică
EAN

PPN 052

Brand

Pepiniera Calugareni

Inaltime

150 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Artar argintiu (Acer saccharinum)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *