WEIGELA FLORIDA VARIEGATA 70-80cm

50,00 lei

Weigela Florida Variegata este o plantă decorativă minunată care poate aduce o notă de culoare și eleganță în grădina ta. Weigela Florida Variegata este o alegere excelentă pentru grădinarul care caută o plantă decorativă ușor de întreținut, cu frunze frumoase și flori parfumate. Cu înălțimea sa moderată și abundența de flori, această plantă poate adăuga un farmec deosebit în grădina ta.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Weigela Florida Variegata este o plantă decorativă minunată care poate aduce o notă de culoare și eleganță în grădina ta.

  • Dimensiuni Moderate: La maturitate, Weigela Florida Variegata ajunge la o înălțime de 1,5-2 metri, ceea ce o face potrivită pentru a fi folosită în diverse configurații în grădină. Poate fi plantată ca plantă solitară sau în grupuri, adăugând un plus de farmec și strălucire.
  • Frunze Frumoase: Frunzele acestei plante sunt atrăgătoare, având o nuanță verde cu margini albe, ceea ce adaugă un fundal de culoare și contrast în grădină.
  • Flori Atractive: Weigela Florida Variegata înflorește în lunile mai-iunie cu flori de culoare violet deschis. Florile sunt atractive din punct de vedere vizual și emit un miros delicat, adăugând o notă parfumată în grădină.
  • Inflorire Abundenta: Una dintre caracteristicile definitorii ale acestei plante este inflorirea sa bogată. Aceasta înseamnă că vei avea parte de o explozie de flori atrăgătoare în sezonul de primăvară-vară.

Weigela Florida Variegata este o alegere excelentă pentru grădinarul care caută o plantă decorativă ușor de întreținut, cu frunze frumoase și flori parfumate. Cu înălțimea sa moderată și abundența de flori, această plantă poate adăuga un farmec deosebit în grădina ta.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

EAN

2e19fe70272d-1

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „WEIGELA FLORIDA VARIEGATA 70-80cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *