Catalpa Bignonioides

50,00 lei

Optiuni disponibile

EANBrandInaltimePret
PPN 014Pepiniera Calugareni100-130cm50,00 lei

Catalpa Bignonioides este un arbore impunător, cu o înălțime impresionantă de aproximativ 15 metri. Coroana sa mare, cu un diametru de până la 7 metri, îl face să iasă în evidență în orice peisaj. Catalpa Bignonioides iubește lumina și prosperă cel mai bine în locuri însorite, dar poate fi plantat cu succes și în zone cu semiumbră. Este un arbore cu un impact vizual semnificativ și un adăugat minunat la peisajul grădinii tale.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Catalpa Bignonioides este un arbore măreț și plin de caracteristici notabile. Catalpa Bignonioides este un arbore impunător, cu o înălțime impresionantă de aproximativ 15 metri. Coroana sa mare, cu un diametru de până la 7 metri, îl face să iasă în evidență în orice peisaj.

Frunzele acestui arbore sunt de dimensiuni mari, atingând între 10 și 20 de centimetri în lungime, cu petiole lungi, de culoare verde închis. Această caracteristică conferă copacului o prezență distinctivă în peisaj și creează un fundal verde în contrast cu alte elemente ale grădinii.

În iunie și iulie, Catalpa Bignonioides se încadrează într-o explozie de frumusețe, cu flori mari și spectaculoase. Acestea sunt albe, cu pete purpurii și dungi galbene în interior, grupate în panicule late. În această perioadă, arborele devine o adevărată atracție vizuală în grădină.

De-a lungul iernii, Catalpa Bignonioides continuă să ofere interes, deoarece produce fructe cilindrice, subțiri și lungi, cu dimensiuni între 20 și 40 de centimetri. Aceste fructe adaugă o notă decorativă și textură arborelui chiar și în sezonul rece.

Catalpa Bignonioides iubește lumina și prosperă cel mai bine în locuri însorite, dar poate fi plantat cu succes și în zone cu semiumbră. Este un arbore cu un impact vizual semnificativ și un adăugat minunat la peisajul grădinii tale.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

DimensiuniNu se aplică
EAN

PPN 014

Brand

Pepiniera Calugareni

Inaltime

100-130cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Catalpa Bignonioides”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *