Iasomie ( Philadelphus) 80-100 cm

50,00 lei

Iasomia, cunoscută științific ca Philadelphus, este un arbust ornament cu flori albe minunate grupate în buchete și cu un parfum dulce și puternic. Iasomia, cu frumusețea sa simplă, dar elegantă, și parfumul său îmbătător, este o alegere minunată pentru grădina ta. Această plantă adaugă o notă de prospețime și mister în spațiul verde, iar parfumul său delicat creează o experiență olfactivă memorabilă în timpul sezonului de înflorire.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Iasomia, cunoscută științific ca Philadelphus, este un arbust ornament cu flori albe minunate grupate în buchete și cu un parfum dulce și puternic.

  • Flori Albe Grupate în Buchete: Iasomia este cunoscută pentru inflorescențele sale elegante, care constau în flori albe pure grupate în buchete. Aceste flori au o formă delicată și oferă un contrast uimitor cu frunzele verzi ale arbustului.
  • Parfum Diafan și Puternic: Unul dintre cele mai notabile aspecte ale iasomiei este parfumul său diafan și puternic. Aromele sale dulci și florale umplu aerul în jurul său, făcând din iasomie o alegere populară pentru cei care apreciază plantele parfumate în grădină.
  • Frunze Verzi: Frunzele iasomiei sunt de obicei de culoare verde închis, ceea ce oferă o bază frumoasă pentru flori și contribuie la aspectul său general atractiv.
  • Utilizare Versatilă: Iasomia poate fi utilizată în diverse moduri în grădină. Poate fi plantată solitară sau în grupuri, creând astfel o zonă de interes olfactiv în grădina ta. De asemenea, este potrivită pentru a defini granițele proprietății sau pentru a înfrumuseța zonele de trecere și aleele.

Iasomia, cu frumusețea sa simplă, dar elegantă, și parfumul său îmbătător, este o alegere minunată pentru grădina ta. Această plantă adaugă o notă de prospețime și mister în spațiul verde, iar parfumul său delicat creează o experiență olfactivă memorabilă în timpul sezonului de înflorire.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

EAN

58cf23a55551

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Iasomie ( Philadelphus) 80-100 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *