Euonimus microphilus gold

30,00 lei

Euonymus microphyllus Gold este o plantă ornamentale cunoscută pentru frunzele sale atrăgătoare și capacitatea de a păstra culoarea sa pe tot parcursul anului. Euonymus microphyllus Gold este o alegere potrivită pentru grădinarii care doresc să aducă o notă de culoare și vitalitate în grădina lor pe tot parcursul anului. Cu capacitatea sa de a păstra culoarea galbenă și versatilitatea sa, această plantă ornamentală poate adăuga un plus de frumusețe în spațiul verde.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Euonymus microphyllus Gold este o plantă ornamentale cunoscută pentru frunzele sale atrăgătoare și capacitatea de a păstra culoarea sa pe tot parcursul anului.

  • Rezistență la Frig: Această plantă este adaptată pentru a rezista la condiții reci și își păstrează frunzele și coloritul pe timpul iernii. Această caracteristică o face o alegere potrivită pentru a aduce culoare în grădina ta în orice sezon.
  • Utilizare Versatilă: Euonymus microphyllus Gold poate fi utilizat în diverse moduri în grădină. Poate fi plantat individual ca un punct focal sau în aliniamente pentru a forma o bordură sau a delimita zone în grădină.
  • Înălțime Moderată: Atinge înălțimi de aproximativ 50-60 cm, ceea ce o face o plantă de dimensiuni moderate potrivită pentru diverse aplicații.
  • Culoarea Galbenă: Această plantă are frunze de culoare galbenă, ceea ce adaugă o notă luminoasă și vibrantă în grădină. Este recomandată pentru amplificarea culorii galbene în compozițiile de plante.
  • Rezistență Generală: Euonymus microphyllus Gold se adaptează bine la o varietate de condiții de sol și este cunoscută pentru rezistența sa generală. Aceasta înseamnă că poate prospera în diferite medii.

Euonymus microphyllus Gold este o alegere potrivită pentru grădinarii care doresc să aducă o notă de culoare și vitalitate în grădina lor pe tot parcursul anului. Cu capacitatea sa de a păstra culoarea galbenă și versatilitatea sa, această plantă ornamentală poate adăuga un plus de frumusețe în spațiul verde.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

EAN

PPN 028

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Euonimus microphilus gold”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *