Magnolia Soulergiana 100cm

100,00 lei

Magnolia Soulangeana, cunoscută și sub numele de Magnolia Alexandrina sau Magnolia Tulpină Liliac, este o plantă frumoasă și parfumată care adaugă un farmec deosebit în grădină. Magnolia Soulangeana este o alegere excelentă pentru grădinarii care doresc să aducă un element spectaculos și parfumat în grădină. Cu înfloririle sale duble și nuanța sa alb-violet, această plantă ornamentală poate aduce o notă de eleganță și farmec în spațiul tău exterior.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Magnolia Soulangeana, cunoscută și sub numele de Magnolia Alexandrina sau Magnolia Tulpină Liliac, este o plantă frumoasă și parfumată care adaugă un farmec deosebit în grădină.

  • Iubitoare de Căldură și Soare: Magnolia Soulangeana preferă un climat cald și expunere la soare. Apreciind căldura, această plantă se dezvoltă mai bine în regiuni cu veri calde.
  • Necesită Apă: Ca multe plante, Magnolia Soulangeana necesită o cantitate suficientă de apă, mai ales în sezonul cald. Asigurarea unui nivel adecvat de umiditate este esențial pentru dezvoltarea sa sănătoasă.
  • Perioadă de Înflorire Dublă: Această specie de magnolie este remarcabilă prin faptul că înflorește de două ori pe an. Prima înflorire are loc în aprilie, în timp ce a doua înflorire apare în august. Florile sale au o nuanță alb-violet și emană un parfum plăcut, adăugând o notă de prospețime în grădină.
  • Formă de Copac: Magnolia Soulangeana are o formă de copac, cu o înălțime potențială de 4-5 metri. Coroana sa de flori albe-violete este spectaculoasă și poate deveni un punct focal în grădină.
  • Rezistență Generală: Cu îngrijire corespunzătoare, această specie de magnolie poate prospere în grădina ta. Asigură-i condițiile de lumină, căldură și apă adecvate pentru a te bucura de frumusețea și parfumul său.

Magnolia Soulangeana este o alegere excelentă pentru grădinarii care doresc să aducă un element spectaculos și parfumat în grădină. Cu înfloririle sale duble și nuanța sa alb-violet, această plantă ornamentală poate aduce o notă de eleganță și farmec în spațiul tău exterior.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

EAN

PPN 036

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Magnolia Soulergiana 100cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *