Tuia (Thuja) Occidentalis Golden Smaragd

10,00 lei

Optiuni disponibile

EANBrandInaltimePret
faaa070f0680Pepiniera Calugareni30-40cm10,00 lei

Tuia (Thuja) Occidentalis Golden Smaragd este o varietate remarcabilă de tuia cunoscută pentru culoarea sa galben-verzuie și portul său piramidal bine definit. Această tuia oferă nu doar un contrast vizual în peisajul grădinii tale datorită culorii sale deosebite, ci și o formă piramidală bine definită care poate aduce o notă de eleganță și structură. Cu rezistența sa și versatilitatea în utilizare, Tuia Occidentalis Golden Smaragd poate adăuga cu ușurință farmec și personalitate în spațiul tău verde.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Tuia (Thuja) Occidentalis Golden Smaragd este o varietate remarcabilă de tuia cunoscută pentru culoarea sa galben-verzuie și portul său piramidal bine definit.

  • Culoare Galben-Verzuie: Una dintre caracteristicile definitorii ale acestei tuii este culoarea sa galben-verzuie. Frunzele de un galben vibrant adaugă o notă de prospețime și deosebire în peisaj, făcând această tuia să iasă în evidență.
  • Port Piramidal Bine Definit: Tuia Occidentalis Golden Smaragd are un port piramidal bine definit, ceea ce înseamnă că crește sub forma unei piramide cu o vârf bine conturat. Acest port face din ea o opțiune potrivită pentru a fi plantată solitară sau pentru a forma garduri vii sau aliniamente.
  • Utilizare Versatilă: Datorită aspectului său distinctiv și culorii sale, această tuia poate fi utilizată în diverse moduri în grădină. Se poate folosi solitară pentru a servi ca un punct focal, în aliniamente pentru a crea o graniță sau în formarea de garduri vii pentru a oferi confidențialitate și frumusețe.
  • Rezistență și Uzabilitate: Tuia Occidentalis Golden Smaragd este cunoscută pentru rezistența sa și pentru faptul că este ușor de întreținut. Se adaptează la o gamă variată de condiții de sol și de climă, ceea ce o face o alegere robustă pentru grădină.

Această tuia oferă nu doar un contrast vizual în peisajul grădinii tale datorită culorii sale deosebite, ci și o formă piramidală bine definită care poate aduce o notă de eleganță și structură. Cu rezistența sa și versatilitatea în utilizare, Tuia Occidentalis Golden Smaragd poate adăuga cu ușurință farmec și personalitate în spațiul tău verde.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

DimensiuniNu se aplică
EAN

faaa070f0680

Brand

Pepiniera Calugareni

Inaltime

30-40cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tuia (Thuja) Occidentalis Golden Smaragd”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *