Thuja occidentalis Yellow Ribbon

80,00 lei

Optiuni disponibile

EANBrandInaltimePret
67a3bc7986d2Pepiniera Calugareni150-180cm80,00 lei

Thuja occidentalis Yellow Ribbon este o varietate de tuia cunoscută pentru frunzele sale de culoare galben-verzuie și dimensiunile moderate. Thuja occidentalis Yellow Ribbon este o alegere excelentă pentru grădinarii care doresc să aducă o notă de culoare și vitalitate în grădină. Cu culoarea sa distinctivă, dimensiunile moderate și versatilitatea sa, această tuia poate adăuga strălucire și interes în orice spațiu verde.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Thuja occidentalis Yellow Ribbon este o varietate de tuia cunoscută pentru frunzele sale de culoare galben-verzuie și dimensiunile moderate.

  • Culoare Galben-Verzuie: Una dintre caracteristicile deosebite ale Thuja occidentalis Yellow Ribbon este culoarea sa galben-verzuie. Frunzele sale au o nuanță vibrantă și adaugă o notă de culoare în grădină sau peisaj.
  • Creștere Moderată: Acest tip de tuia are o creștere medie de aproximativ 20-30 cm pe an. Aceasta înseamnă că, la maturitate, poate ajunge la o înălțime maximă de aproximativ 3 metri. Dimensiunile moderate îl fac potrivit pentru o varietate de aplicații în grădină.
  • Nepretențioasă la Sol: Thuja occidentalis Yellow Ribbon nu este pretențioasă în ceea ce privește tipul de sol. Aceasta înseamnă că poate crește bine într-o gamă variată de condiții de sol, oferind o flexibilitate în privința locurilor de plantare.
  • Utilizare Versatilă: Această tuia poate fi utilizată în diverse moduri, cum ar fi plantată solitară pentru a servi ca element central în grădină sau în grupuri pentru a crea garduri vii sau a delimita zone din grădină. Culoarea sa galben-verzuie adaugă un contrast frumos în compozițiile de plante.

Thuja occidentalis Yellow Ribbon este o alegere excelentă pentru grădinarii care doresc să aducă o notă de culoare și vitalitate în grădină. Cu culoarea sa distinctivă, dimensiunile moderate și versatilitatea sa, această tuia poate adăuga strălucire și interes în orice spațiu verde.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

DimensiuniNu se aplică
EAN

67a3bc7986d2

Brand

Pepiniera Calugareni

Inaltime

150-180cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Thuja occidentalis Yellow Ribbon”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *