Weigela Rosea 70-80cm

50,00 lei

Weigela Rosea, o varietate a weigela, este un arbust ornamental apreciat pentru inflorescența sa bogată și culorile sale frumoase. Weigela Rosea se remarcă prin culorile sale vii și inflorirea sa bogată. Acest arbust este o alegere excelentă pentru a aduce un strop de eleganță și culoare în grădină. Cu dimensiunile sale moderate, aspectul său vibrant și ușurința de întreținut, este potrivit pentru grădinarii de toate nivelurile de experiență.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Weigela Rosea, o varietate a weigela, este un arbust ornamental apreciat pentru inflorescența sa bogată și culorile sale frumoase.

  • Dimensiuni la Maturitate: La maturitate, Weigela Rosea ajunge la înălțimi de aproximativ 1,5-2 metri, oferind un aspect plin și viguros în grădină. Acesta poate servi ca element central în grădină sau poate fi integrat în compoziții de plante mai complexe.
  • Frunze Verzi și Flori Violet: Frunzele arbustului sunt de culoare verde, oferind o bază frumoasă pentru florile sale. Inflorescențele sunt de culoare violet intensă, adăugând un contrast frumos și un punct focal în grădină.
  • Perioada de Înflorire: Weigela Rosea este cunoscută pentru inflorirea sa abundentă, care are loc în lunile mai și iunie. Inflorescențele sale colorate atrag atenția și adaugă o notă de culoare și viață în grădină.
  • Ușor de Întreținut: Acest arbust nu este pretențios și necesită puțină atenție. Cu puține cerințe de întreținere, poate oferi un aspect spectaculos în grădina ta.
  • Utilizare Versatilă: Weigela Rosea poate fi plantată ca arbust solitar sau în grupuri, în grădini formale sau informale. Este, de asemenea, potrivită pentru a defini granițele proprietății sau pentru a crea compoziții de plante variate.

Weigela Rosea se remarcă prin culorile sale vii și inflorirea sa bogată. Acest arbust este o alegere excelentă pentru a aduce un strop de eleganță și culoare în grădină. Cu dimensiunile sale moderate, aspectul său vibrant și ușurința de întreținut, este potrivit pentru grădinarii de toate nivelurile de experiență.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

EAN

6a44587da134-1

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Weigela Rosea 70-80cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *