Iasomie (Philadelphus) ,,Dame Blanche” 100-140 cm

50,00 lei

Iasomia “Dame Blanche” (Philadelphus) este un arbust deosebit cu caracteristici notabile care îl fac să fie o alegere populară în grădini și peisaje.  Iasomia “Dame Blanche” (Philadelphus) este o plantă frumoasă și parfumată, care adaugă farmec și eleganță oricărei grădini sau peisaje. Cu înflorirea sa spectaculoasă și aroma sa îmbietoare, este un adevărat activ pentru simțuri și poate transforma mediul într-un loc plin de magie în timpul sezonului de înflorire.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Iasomia “Dame Blanche” (Philadelphus) este un arbust deosebit cu caracteristici notabile care îl fac să fie o alegere populară în grădini și peisaje.

Caracteristici Principale:

  • Aspect și Dimensiune: Iasomia “Dame Blanche” este un arbust elegant care la maturitate ajunge la o înălțime de aproximativ 3 metri. Are o coroană bogată și plină de frunze și flori, ceea ce îl face un element decorativ remarcabil în orice peisaj.
  • Perioada de Înflorire: Această varietate de iasomie înflorește în mod spectaculos în lunile iunie și iulie, oferind o explozie de flori albe.
  • Flori Parfumate: Florile iasomiei “Dame Blanche” sunt albe și emana un parfum îmbietor. Aroma lor dulce și proaspătă poate transforma întreaga grădină într-un loc plin de fragranță și farmec.
  • Adaptabilitate la Sol: Un alt avantaj major al acestei plante este adaptabilitatea sa la diferite tipuri de sol. Nu este pretențioasă în ceea ce privește calitatea solului, ceea ce o face potrivită pentru o gamă variată de medii de creștere.
  • Cerințe de Apă și Lumină: Iasomia “Dame Blanche” iubește apa și lumina. Este o plantă care prosperează în zone cu cantități suficiente de apă și soare, dar se poate descurca și în semiumbră, ceea ce o face versatilă și ușor de integrat în diverse locații de plantare.
  • Ușurința de Îngrijire: Acest arbust nu este foarte exigent în ceea ce privește întreținerea. Cu o atenție minimă și puține cerințe speciale, poate fi o alegere excelentă pentru grădinarii de toate nivelurile de experiență.

Iasomia “Dame Blanche” (Philadelphus) este o plantă frumoasă și parfumată, care adaugă farmec și eleganță oricărei grădini sau peisaje. Cu înflorirea sa spectaculoasă și aroma sa îmbietoare, este un adevărat activ pentru simțuri și poate transforma mediul într-un loc plin de magie în timpul sezonului de înflorire.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

EAN

dacec8f0c659

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Iasomie (Philadelphus) ,,Dame Blanche” 100-140 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *