Weigela Red Princes 70-80cm

60,00 lei

Weigela Red Prince (Weigela florida “Red Prince”) este un arbust ornamental splendid cunoscut pentru inflorescența sa bogată și culorile sale frumoase. Weigela Red Prince se remarcă prin culorile sale vii și inflorirea sa abundentă. Acest arbust este o alegere excelentă pentru a aduce un strop de eleganță și culoare în grădină. Cu dimensiunile sale moderate, aspectul său vibrant și ușurința de întreținut, este potrivit pentru grădinarii de toate nivelurile de experiență.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Weigela Red Prince (Weigela florida “Red Prince”) este un arbust ornamental splendid cunoscut pentru inflorescența sa bogată și culorile sale frumoase.

  • Dimensiuni la Maturitate: La maturitate, Weigela Red Prince atinge înălțimi de aproximativ 1,5-2 metri, oferind o prezență substanțială în grădină. Această dimensiune îl face potrivit pentru a servi ca element central sau pentru a fi integrat în compoziții de plante.
  • Frunze Verzi și Flori Violet: Frunzele arbustului sunt de culoare verde, servind ca fundal perfect pentru florile sale. Inflorescențele sunt de culoare violetă intensă, oferind un contrast strălucitor și un punct focal în grădină.
  • Perioada de Înflorire: Weigela Red Prince înflorește în luna mai și iunie, oferind o inflorire abundentă. Acest arbust este, așadar, un aspect minunat al grădinii în timpul primăverii și începutului verii.
  • Ușor de Întreținut: Weigela Red Prince este un arbust puțin pretențios, cu puține cerințe speciale de îngrijire. Cu un minim efort de întreținere, poate oferi un aspect spectaculos în grădina ta.
  • Utilizare Versatilă: Poate fi plantat ca arbust solitar sau în grupuri, în grădini formale sau informale. Este, de asemenea, potrivit pentru a defini granițele proprietății sau pentru a crea compoziții de plante variate.

Weigela Red Prince se remarcă prin culorile sale vii și inflorirea sa abundentă. Acest arbust este o alegere excelentă pentru a aduce un strop de eleganță și culoare în grădină. Cu dimensiunile sale moderate, aspectul său vibrant și ușurința de întreținut, este potrivit pentru grădinarii de toate nivelurile de experiență.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

EAN

b8f6541c1ad2-1

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Weigela Red Princes 70-80cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *