Weigela Red Princes 50cm

50,00 lei

Weigela Red Prince, o varietate impresionantă de weigela, este un arbust ornamental apreciat pentru frunzele sale verzi și inflorescențele violet. Weigela Red Prince se remarcă prin înflorirea sa bogată și spectaculoasă, oferind o explozie de culoare în sezonul de primăvară. Cu dimensiunile sale moderate și aspectul său vibrant, acest arbust este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă frumusețe și vitalitate în grădina sau peisajul lor.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Weigela Red Prince, o varietate impresionantă de weigela, este un arbust ornamental apreciat pentru frunzele sale verzi și inflorescențele violet.

  • Dimensiuni la Maturitate: La maturitate, Weigela Red Prince atinge înălțimi de aproximativ 1,5-2 metri, oferind un aspect plin și viguros în grădină sau peisaj. Este potrivit atât pentru a servi ca element decorativ solitar, cât și pentru a se potrivi în structuri de plante mai complexe.
  • Frunze Verzi și Flori Violet: Frunzele acestui arbust sunt de culoare verde, ceea ce oferă o bază frumoasă pentru florile sale spectaculoase. Florile sunt de culoare violet intens și se remarcă prin culoarea lor vibrantă și atractivă.
  • Perioada de Înflorire: Weigela Red Prince înflorește în mod abundent în lunile mai și iunie, oferind un spectacol vizual impresionant. Inflorescențele sale colorate atrag atenția și adaugă o notă de culoare și viață în grădină.
  • Ușor de Îngrijit: Acest arbust nu este pretențios și necesită puțină atenție. Cu puține cerințe de întreținere, poate prospăta și înfrumuseța orice peisaj.
  • Versatilitate: Weigela Red Prince poate fi folosit în diverse moduri, inclusiv ca plantă solitară pentru a defini spațiul sau ca parte a unui grup de plante pentru a crea o structură și impact vizual.

Weigela Red Prince se remarcă prin înflorirea sa bogată și spectaculoasă, oferind o explozie de culoare în sezonul de primăvară. Cu dimensiunile sale moderate și aspectul său vibrant, acest arbust este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă frumusețe și vitalitate în grădina sau peisajul lor.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

EAN

b8f6541c1ad2

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Weigela Red Princes 50cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *