Viburnum Opulus 30-50 cm

30,00 lei

Viburnum Opulus, cunoscut și sub numele de “Bulgărele de Zăpadă” sau “Vișin de pădure,” este un arbust decorativ care adaugă frumusețe și interes în grădină. Bulgărele de Zăpadă este un arbust decorativ iubit pentru frumoasele sale flori și dimensiunile sale moderate, care îl fac potrivit pentru a adăuga un plus de farmec și eleganță în grădina ta. Este o alegere excelentă pentru grădinarii care caută un arbust rezistent și atractiv pentru peisajul lor.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Viburnum Opulus, cunoscut și sub numele de “Bulgărele de Zăpadă” sau “Vișin de pădure,” este un arbust decorativ care adaugă frumusețe și interes în grădină.

  • Dimensiuni Moderate: Viburnum Opulus este un arbust de dimensiuni moderate, ajungând la o înălțime de aproximativ 3 metri. Această înălțime face din el potrivit pentru a fi plantat în diverse configurații în grădină, fie ca plantă solitară, în grupuri sau chiar ca gard viu.
  • Perioadă de Înflorire: Viburnum Opulus este remarcabil pentru înflorirea sa, care are loc în perioada mai-iunie. În această perioadă, arbustul este acoperit cu flori atrăgătoare, creând un spectacol floral impresionant.
  • Cerințe de Lumină: Preferă expunerea la soare, dar poate crește și în zone cu semiumbră. Acest lucru îl face versatil pentru a se potrivi în diferite tipuri de grădini și condiții de lumină.
  • Nepretențios în Ceea ce Privește Solul: Viburnum Opulus este, în general, nepretențios în ceea ce privește tipul de sol. Se poate adapta la o gamă variată de soluri, ceea ce îl face potrivit pentru diferite medii de grădinărit.

Bulgărele de Zăpadă este un arbust decorativ iubit pentru frumoasele sale flori și dimensiunile sale moderate, care îl fac potrivit pentru a adăuga un plus de farmec și eleganță în grădina ta. Este o alegere excelentă pentru grădinarii care caută un arbust rezistent și atractiv pentru peisajul lor.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Viburnum Opulus 30-50 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *