Am vizitat in iumie și am cumpărat de la aceasta pepiniera mai multe plante frumoase, brăduți pitici, trandafiri violeți superbi cu un miros minunat. Pepiniera este administrată de un om tânăr, muncitor și iubitor de natura.
Preturile sunt foarte bune, iar plantele la fel.

Claudia

Bucuresti

Oameni pasionați, muncitori, cu simțul umorului și cu mult bun simț. Ne bucurăm tare mult că i-am cunoscut, că există. Servicii ireproșabile. Un loc superb, plante sănătoase, viguroase și echilibrat dezvoltate. Vom reveni cu siguranță.

Ioan Alexandru

Bucuresti

Sunt f.incantata sa descopăr astfel de oameni, am cumpărat în primăvara 2019 lemn cânesc, iasomie și am insistat să îmi trimită și magnolie, inițial nu a dorit că magnolia era înflorită și nu ajungea la mine ok, dar la insistențele mele mi-a trimis, toate plantele s-au prins, atât magnolia cât și iasomia și gardul viu, mana de aur are aceasta familie, să fiți binecuvântați! Simplu: calitate și seriozitate, mulțumesc!

Marina M

Bucuresti

Recomand cu incredere. Tot ce am plantat s-a prins iar in anul urmator a si inflorit. Raport calitate – pret foarte bun, oameni deosebiti, plante foarte frumoase.

Marinela

Bucuresti