SYRINGA VULGARIS – Liliac altoit 90-100cm

70,00 lei

Syringa vulgaris, cunoscut sub numele de liliac, este un arbust ornamental popular, apreciat pentru frumusețea și parfumul său. Liliacul este apreciat pentru frumusețea sa și pentru parfumul său inconfundabil. Este o alegere excelentă pentru grădina ta dacă dorești să adaugi un element decorativ și parfumat care să îți încânte simțurile în timpul sezonului de înflorire.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Syringa vulgaris, cunoscut sub numele de liliac, este un arbust ornamental popular, apreciat pentru frumusețea și parfumul său.

  • Rezistență la Frig: Liliacul este cunoscut pentru rezistența sa la temperaturile scăzute și este potrivit pentru a fi crescut în zone cu ierni reci.
  • Floare Parfumată: Una dintre cele mai notabile caracteristici ale liliacului este mirosul său deosebit de plăcut. Florile liliacului au un parfum intens și dulce, care umple grădina cu arome în timpul înfloririi. Acest aspect îl face foarte popular în peisagistică.
  • Inflorire Spectaculoasă: Liliacul produce inflorescențe spectaculoase de flori în formă de trompetă în perioada mai-iunie. Aceste flori pot varia în culoare, de la violet la alb, în funcție de varietate.
  • Utilizare Variată: Liliacul poate fi folosit în diverse moduri în grădină. Poate fi crescut ca un arbust individual sub forma de copac sau poate fi utilizat pentru a forma garduri vii. Tunderea regulată poate ajuta la menținerea unei forme specifice sau la stimularea înfloririi ulterioare.
  • Dimensiuni Moderate: Liliacul atinge dimensiuni moderate, cu înălțimi variind între 50-60 cm, în funcție de specie și îngrijire. Aceste dimensiuni îl fac potrivit pentru grădinile de diferite dimensiuni.

Liliacul este apreciat pentru frumusețea sa și pentru parfumul său inconfundabil. Este o alegere excelentă pentru grădina ta dacă dorești să adaugi un element decorativ și parfumat care să îți încânte simțurile în timpul sezonului de înflorire.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

EAN

ecf7b6f6df81

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SYRINGA VULGARIS – Liliac altoit 90-100cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *