Iasomie Bouquet Blanc

30,00 lei

Iasomie Bouquet Blanc este un arbust ornamental care adaugă farmec și frumusețe grădinii tale. Iasomia Bouquet Blanc este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă o notă de prospețime și parfum în grădină. Cu inflorescențele sale parfumate și caracterul nepretențios, acest arbust ornamental poate aduce o frumusețe deosebită în spațiul tău verde.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Iasomie Bouquet Blanc este un arbust ornamental care adaugă farmec și frumusețe grădinii tale.

  • Nepretențios: Acest arbust este cunoscut pentru faptul că este nepretențios, ceea ce înseamnă că se descurcă bine în diverse condiții de sol și în diferite medii. Aceasta îl face o alegere potrivită pentru o gamă variată de grădini și peisaje.
  • Inaltime la Maturitate: La maturitate, Iasomie Bouquet Blanc poate atinge înălțimi de aproximativ 2-3 metri. Această dimensiune îl face potrivit pentru a fi utilizat ca arbust ornamental în grădină.
  • Inflorescențe Parfumate: Perioada de înflorire a acestei iasomii are loc în lunile iunie-iulie și este spectaculoasă. Florile sale sunt albe și au un parfum imbietor, ceea ce adaugă o notă de aromă și prospețime în grădină.
  • Preferințe pentru Apă și Soare: Iasomia Bouquet Blanc preferă expunerea la soare și are nevoie de apă, ceea ce înseamnă că trebuie să fie udată regulat. Cu toate acestea, se poate descurca și în condiții de semiumbră.

Iasomia Bouquet Blanc este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă o notă de prospețime și parfum în grădină. Cu inflorescențele sale parfumate și caracterul nepretențios, acest arbust ornamental poate aduce o frumusețe deosebită în spațiul tău verde.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

EAN

PPN 056

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Iasomie Bouquet Blanc”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *