Hibiscus Sanchoyo

4,00 lei40,00 lei

Optiuni disponibile

EANBrandInaltimePret
hibiscussanchoyoPepiniera Calugareni50 cm ghiveci8,00 lei
hibiscussanchoyoPepiniera Calugareni100 cm40,00 lei
hibiscussanchoyoPepiniera Calugareni50 cm4,00 lei

Hibiscus syriacus Sanchoyo, cunoscut și sub numele de Hibiscus sau Trandafir japonez Sanchoyo, este un arbust ornament care adaugă frumusețe și culoare în grădini. Hibiscus Sanchoyo este un arbust ornamental deosebit care se remarcă prin frumusețea sa efemeră, prin flori mari și spectaculoase. Cu creșterea rapidă și ușurința de întreținut, este o alegere excelentă pentru a aduce un plus de viață și frumusețe în grădina ta. Poate fi folosit atât în combinații de plante, cât și ca plantă solitară pentru a crea o grădină cu adevărat impresionantă.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Hibiscus syriacus Sanchoyo, cunoscut și sub numele de Hibiscus sau Trandafir japonez Sanchoyo, este un arbust ornament care adaugă frumusețe și culoare în grădini.

  • Ciclu de Viață: Hibiscus Sanchoyo este un arbust deciduu, ceea ce înseamnă că își pierde frunzele iarna, dar compensează prin producerea unor flori mari și spectaculoase începând cu luna iunie și până la prima brumă. Inflorescențele sale sunt deosebit de frumoase și adaugă farmec grădinii în timpul sezonului de creștere.
  • Rata de Creștere: Acest arbust are o creștere rapidă, de aproximativ 40-50 cm pe an, ceea ce înseamnă că se poate dezvolta într-un gard viu sau o structură de grădină într-un timp relativ scurt.
  • Ușor de Întreținut: Hibiscus Sanchoyo nu este pretențios și nu necesită îngrijire intensivă. Cu puține cerințe de întreținere, este potrivit pentru grădinarii de toate nivelurile de experiență.
  • Utilizare Versatilă: Acest arbust poate fi folosit pentru a crea garduri vii impresionante sau combinații cu alte plante ornamentale, cum ar fi ligustrum. Inflorescențele sale mari îl fac potrivit pentru a aduce un plus de culoare și frumusețe în orice compoziție de plante.
  • Aspect Decorativ: Cu florile sale mari și spectaculoase, Hibiscus Sanchoyo adaugă o notă de eleganță și frumusețe grădinii. Este o alegere minunată pentru a aduce un strop de exotism în spațiul verde.

Hibiscus Sanchoyo este un arbust ornamental deosebit care se remarcă prin frumusețea sa efemeră, prin flori mari și spectaculoase. Cu creșterea rapidă și ușurința de întreținut, este o alegere excelentă pentru a aduce un plus de viață și frumusețe în grădina ta. Poate fi folosit atât în combinații de plante, cât și ca plantă solitară pentru a crea o grădină cu adevărat impresionantă.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

DimensiuniNu se aplică
EAN

hibiscussanchoyo

Brand

Pepiniera Calugareni

Inaltime

100 cm, 50 cm, 50 cm ghiveci