CHAMAECYPARIS LAWSONIANA STARDUST 90-100 cm

40,00 lei

Chamaecyparis Lawsoniana Stardust este un arbust conifer cu caracteristici distincte care îl fac potrivit pentru grădina ta. Chamaecyparis Lawsoniana Stardust este o alegere minunată pentru grădinarii care caută un conifer decorativ cu o notă de culoare și strălucire în grădină. Cu lumină solară adecvată și posibilitatea de tundere, acest conifer poate fi modelat pentru a se potrivi viziunii tale pentru grădină.

Telefon Icon Comanda prin Telefon 0766327586Telefon Icon Comanda prin WhatsAppTelefon Icon Hai la Pepiniera Calugareni

Descriere

()

Chamaecyparis Lawsoniana Stardust este un arbust conifer cu caracteristici distincte care îl fac potrivit pentru grădina ta.

  • Iubitor de Soare: Acest conifer preferă locurile insorite, ceea ce ajută la menținerea culorii sale intense de galben-auriu. Plantat într-un loc cu expunere la soare, conul de Chiparos “Stardust” poate deveni un punct focal strălucitor în grădină.
  • Tundere Posibilă: Unul dintre avantajele Chiparosului “Stardust” este că poate fi tăiat și modelat. Aceasta permite grădinarilor să îndesească și să ramifice planta, obținând diverse forme și dimensiuni.
  • Culori Atractive: Chiparosul “Stardust” este apreciat pentru frunzele sale cu nuanțe de galben-auriu. Aceasta adaugă o notă de culoare și strălucire în peisaj, făcându-l potrivit pentru grădini decorative.
  • Rezistență Generală: Coniferii sunt, în general, plante rezistente și ușor de întreținut. Cu puțină grijă, Chiparosul “Stardust” poate prospera și rămâne atractiv în grădina ta.

Chamaecyparis Lawsoniana Stardust este o alegere minunată pentru grădinarii care caută un conifer decorativ cu o notă de culoare și strălucire în grădină. Cu lumină solară adecvată și posibilitatea de tundere, acest conifer poate fi modelat pentru a se potrivi viziunii tale pentru grădină.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media voturilor / 5. Voturi:

Niciun vot inca, fii prima persoana care voteaza.

Informatii aditionale

EAN

1a9e7a503341

Brand

Pepiniera Calugareni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CHAMAECYPARIS LAWSONIANA STARDUST 90-100 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *